Artiesten

Erwtje83 geboren in Utrecht 1983 is heeft zichzelf de kunst van het schilderen geleerd.
Lees meer
Daniël (1984) zorgde voor de uitvoering van het project in Roermond. Hij is een getalenteerde grafische kunstenaar en houdt ervan om zijn werk persoonlijk te maken. Zo verbeeldde hij al vaker Roermondse iconen en andere typisch Limburgse elementen. Zijn werk varieert van verfijnde illustraties tot complexe digitale ontwerpen, waarbij hij vaak experimenteert met technieken en materialen.
Lees meer
De gevatte en absurde illustraties van de Rotterdamse illustrator Joren Joshua (met roots in Venlo) verbeeld het dagelijks leven op een humoristische manier.
Lees meer
Met meer dan 30 jaar ervaring, heeft Nash een unieke stijl ontwikkeld.
Lees meer
Als fulltime-kunstenaar is zij het grootste deel van de tijd bezig met het schrijven en uitwerken van concepten, ontwerpen en projecten. Sinds kort voert ze ook projecten uit in een bijzonder moeder-dochterduo: Reggy & Yasja
Lees meer
Wagemans is een veelzijdig kunstenaar. Zijn creativiteit weet hij kundig te combineren met zijn artistieke vaardigheden. Dit uit zich niet alleen via murals, maar ook digitaal, op papier en op schildersdoek.
Lees meer
Maurice Lenders is een beeldend kunstenaar uit Sittard. Hij heeft aan de Grafische School in Eindhoven gestudeerd, waarvan een jaar reproductie tekenaars opleiding. Vervolgens heeft hij gestudeerd aan de Academie Beeldende Kunsten, te Maastricht (Monumentale Vormgeving, Grafiek, Schilderen, Mixed Media & Fotografie).
Lees meer

Vraag maar raak

Heb je een goed idee of vraag? Laat het ons dan weten via het contactformulier of mail naar contact@limburgmurals.nl!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze partners