Artiesten

Roy Wagemans

Wagemans is een veelzijdig kunstenaar. Zijn creativiteit weet hij kundig te combineren met zijn artistieke vaardigheden. Dit uit zich niet alleen via murals, maar ook digitaal, op papier en op schildersdoek.

Meer info over deze artiest
Externe link

Roy Wagemans is geen vreemde in de gemeente Stein. Hij heeft dan ook al eerder een mural aangebracht op de drie viaducten op de Napeleonsbaan. Wagemans is een veelzijdig kunstenaar. Zijn creativiteit weet hij kundig te combineren met zijn artistieke vaardigheden. Dit uit zich niet alleen via murals, maar ook digitaal, op papier en op schildersdoek. Roy over de mural in de Kaakstraat: “Een mural met een historische achtergrond. Ik ben trots erop dat ik het verleden van dit gebied op een kleurrijke manier toegankelijk heb kunnen maken voor jong en oud.”

Afbeelding Graffiti artiest

LÖSSKRACHT

Stein

Lösskracht brengt de Limburgse geschiedenis tot leven. Zo kun je ervaren hoe belangrijk de bandkeramische cultuur is geweest voor deze regio. Ruim 5000 jaar v.c. vestigden hier zich de eerste boeren die bekend werden door bandkeramische patronen op aardewerken potten.

Vraag maar raak

Heb je een goed idee of vraag? Laat het ons dan weten via het contactformulier of mail naar contact@limburgmurals.nl!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze partners